-
 

Feng Shui, una tècnica per trobar l’equilibri i l’harmonia

Article posted on dissabte, març, 9, 2013 at 15:44

(*) Article de Núria Escarré i Maria Rosa Pérez

Fa temps que hi ha una tendència creixent per ensenyar-nos com podem aconseguir el que desitgem i poder tirar endavant el nostres somnis. S’anima la gent a posar en marxa petites empreses i a dur a terme idees. Se’ls dóna cursos per dominar la ment i les emocions (la por, l’estrès…). No només és important ser un bon professional sinó que també has de tenir una actitud positiva, has de generar una energia que faci que el teu somni es pugui fer realitat.

Les llibreries estan plenes de llibres d’autoajuda, on ens donen les claus per dominar la ment en positiu i aconseguir el que volem (El Secret), treballar amb els nostres somnis mentre dormim (Bona nit i Bona sort), etc. La llista és llarga. El Feng Shui fa més de 3000 anys que existeix i amb ell fem un pas més. Combinem la actitud positiva i les ganes de canviar la nostra vida en allò que hem somiat amb la saviesa del Feng Shui. Transformem l’energia que ens envolta dins la nostra casa o a la feina per sintonitzar amb el que realment desitgem. Ho fem amb els colors, objectes, la disposició del mobles, les obres d’art… Mirem al nostre voltant i analitzem i combinem els diferents elements perquè actuïn com desitgem.

Feng Shui al dormitori

El Feng Shui ens ensenya com ha de ser la disposició dels objectes perquè la simbologia treballi al nostre favor

En els cursos veiem la transformació de les persones dia a dia. Alguns arriben sense cap informació, d’altres havent llegit algun llibre, però cap d’ells amb una idea clara del Feng Shui. Saben el que volen canviar, però no tenen les eines per fer-ho. En iniciar el curs i després d’una breu introducció a la història del Feng Shui, comencem a treballar amb el plànol que cada alumne ha escollit, que tant pot ser el de casa seva o dels seus familiars com del seu lloc de treball. Setmana rere setmana es va estudiant la teoria del Feng Shui aplicada al plànol que han portat i la posen en pràctica, experimentant en les seves vides els canvis que es produeixen. A classe es posen en comú els progressos o entrebancs que han trobat. Tots aprenen de tots i es veu l’evolució de cada alumne. Un cop acaben el curs tenen els recursos i l’experiència d’haver-los posat en pràctica. Gaudeixen dels resultats positius donant-li un tomb a la seva vida, gràcies a la seva actuació i a la saviesa del Feng Shui. Ja no poden veure el seu voltant sense donar-li un significat diferent al que li donaven abans. Per exemple,  quan veuen una obra d’art, no es queden només amb si els agrada o no, o si és maca o lletja. Analitzen què significa i com els podria beneficiar o perjudicar si la tinguessin penjada a casa.  Aprenen que tot allò que els envolta és aliat o enemic per a la seva causa, i que ells poden decidir com utilitzar-ho per beneficiar-se’n.

Han estudiat el significat dels colors, de les formes, la disposició del mobles dins l’espai, els símbols i l’art, a més de tenir les eines del Feng Shui. Amb tota aquesta informació són capaços d’analitzar casa seva i qualsevol espai. Estan preparats per veure el seu voltant amb una mirada diferent, “amb ulls de Feng Shui”.

El Feng Shui ens ajuda a avançar cap a aquesta necessitat que tots tenim de trobar l’equilibri i l’harmonia a les nostres vides i de poder influenciar positivament la gent que ens envolta, aquells que estimem i als que encara no coneixem. Volem que el nostre pas per aquesta vida, aquest temps que tenim per compartir, sigui el més positiu i profitós i que siguem capaços de fer i desenvolupar tots els talents i recursos que tenim dins nostre. Per fer-ho, hem de mirar el que ens envolta i transformar-ho perquè sigui un reflex dels nostres desitjos.

Bona sort i bon Feng Shui!

Núria Escarré i Maria Rosa Pérez, consultores de Feng Shui a DEVAS SCP

www.devas-scp.cat

Núria Escarré i Maria Rosa Pérez, consultores de Feng Shui

D’esquerra a dreta, Núria Escarré i Maria Rosa Pérez, consultores de Feng Shui 

 

Articles relacionats:

Share:
 • Print
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Google Buzz
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • Meneame
 • Posterous
 • email
Etiquetes: , ,

Sense comentaris

Deixa un comentari

By Bitscuits