-
 

Numerologia evolutiva: el significat dels nombres

Article posted on divendres, març, 8, 2013 at 18:03

(*) Article d’Eva Garcia i Suñol

Podem esbrinar el secret del nom, obtenint el valor numèric que defineix la personalitat de la persona.

Escrivim el nom i el cognom. A cada lletra se li assigna un nombre. Després fem la suma de tots ells fins a reduir-ho a un sol nombre, tal com vam explicar a l’article anterior. Aquí teniu la informació del significat de cada nombre, de manera que podreu tenir més informació de cada un de vosaltres:

1– És un nombre amb el qual s’identifiquen els líders. És una persona independent, individualista. Persona amb molta creativitat i molt moviment. Té capacitat per organitzar, li sap donar ordre al caos. Poden estar en molts àmbits.

2– És una persona tímida, sensible i diplomàtica. És un bon conciliador, pacificador. Li agrada cooperar i compartir amb els altres. És una persona amb molta paciència. El treballador ideal, la parella perfecta.

3– És una persona que té una ment molt ràpida i aguda. Pot aprendre fàcilment. Pot desenvolupar activitats artístiques, com la música, el teatre, etc. L’amistat és molt important per als 3.

4– És una persona segura de si mateixa i pràctica. Es pot confiar en ella. Sempre toca de peus a terra. És sistemàtica i li agrada l’ordre. És un emprenedor nat. El seu lema és la sinceritat i la veritat. Impuls aventurer. Destaca en activitats comercials, en vendes i en relacions públiques.

Numerologia evolutiva

5– És una persona aventurera, té curiositat per tot. Li agrada fer coses noves. És un esperit lliure, simbolitza la llibertat. Sempre està buscant noves experiències. Tot allò que creu està fora del que és comú. Sap passar pàgina amb facilitat, ja que sempre té coses noves en què pensar. Contínuament està buscant el perquè de les coses.

6– Són persones amoroses, fan les coses des del cor. Simbolitzen la veritat, la justícia. La seva vida és la seva família, són molt conservadores. Són persones implicades en el servei humanitari. Tenen molta simpatia, molta generositat. Gaudeixen amb les arts, la música.

7- Persones molt canviants, van d’un costat a l’altre. Van superant els obstacles que es van trobant pel camí. Fan sortir el millor de cada persona. Perfeccionistes. Són pacifistes, molt intuïtius. No són persones que tinguin molts amics. Representen els investigadors, els estudiants o els científics.

8– Són aquelles persones que tenen ambició per aconseguir els seus objectius. Persones justes. Poden treballar en Justícia o per a les administracions de l’Estat. Són molt organitzades, saben dirigir fins aconseguir l’èxit. Les seves ganes de fer es contagien, fins a aconseguir ser la inspiració dels altres.

9– Són persones molt generoses i molt permissives. El seu caràcter simpàtic, amistós i agradable atrau els altres. Fan amics ràpidament. Són persones estudioses. Busquen la perfecció. Trobem nombres 9 relacionats amb mestres o educadors.

(*) Eva Garcia i Siñol

Sel Consulting

Tel. (+34) 628 054 688

eva@farres.eu

Enllaços relacionats:

Share:
 • Print
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Google Buzz
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • Meneame
 • Posterous
 • email
Etiquetes: , ,

Sense comentaris

Deixa un comentari

By Bitscuits