-
 

Sobre el blocaire

Em dic Albert Rossell i Farré i sóc periodista i blocaire. Nascut a Igualada (Anoia), vaig iniciar la meva carrera professional en mitjans de comunicació locals i en editorials de premsa tècnica especialitzada. A partir de 1999 vaig fer un gir professional per dedicar-me a la comunicació empresarial i això és el que he fet des d’aleshores. Ara dirigeixo MindandBody.es.

Sempre m’ha agradat la psicologia –de fet vaig començar els estudis de Psicologia, però vaig deixar-los per fer Periodisme– i sempre he sentit curiositat per algunes pseudociències (l’astrologia, la grafologia o la interpretació dels somnis…). Ja heu vist que en aquest bloc escric sobre alguns dels bons llibres que he llegit sobre aquestes disciplines o comparteixo els coneixements apresos en alguns cursos, seminaris i conferències a què he assistit.

Em vaig interessar més per aquests temes després d’una important crisi de salut. No em sentia còmode amb el tracte ni amb les solucions que m’oferien els metges. Va ser llavors quan vaig buscar alternatives i em vaig endinsar en el món de les teràpies naturals. Les solucions que aquí vaig trobar no van ser ràpides, però m’han canviat la vida. Entre d’altres coses, m’han ajudat a entendre la importància de l’espiritualitat per al creixement de la persona (sense adonar-me’n, jo havia expulsat de mi l’espiritualitat a l’edat adolescent, quan vaig rebutjar les conviccions religioses que m’havien anat inculcant a casa). També vaig entendre que els desajustos del cos estan estretament lligats als pensaments i les emocions de la ment. Un cop recuperat d’aquella crisi, la meva vida ha anat millorant en tots els aspectes –i no només pel que fa a la salut–. Es podria dir que la meva desgràcia va ser la meva sort. Per aquest motiu, vaig seguir llegint, investigant i interessant-me per les teràpies naturals, per menjar bé i per les pseudociències com la programació neurolingüística, la fisionomia, el feng shui i altres matèries sobre les que escric en aquest bloc.

Quan els companys i amics veien els llibres que llegia o escoltaven les coses que havia après, em deixaven per un rara avis. Van aconseguir que cada vegada en parlés menys amb ells. L’últim gran canvi a la meva vida ha estat el professional. Des de feia molts anys volia emprendre un projecte propi, sempre vinculat a la comunicació d’empreses i organitzacions. Així doncs, he fet de la meva raresa una especialització, una oportunitat per diferenciar-me de la resta d’agències i gabinets de comunicació. MindandBody.es és un gabinet de comunicació adreçat a les empreses del sector de les teràpies naturals i la salut integral. En aquest viatge que he emprès, m’acompanyen el Marc i la Conxita, dels quals també en parlo en un post del bloc.


Share:
 • Print
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Google Buzz
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • Meneame
 • Posterous
 • email

By Bitscuits