-
 

Una nova etapa professional, molt saludable

Article posted on dijous, juliol, 5, 2012 at 16:04

Em fa moltíssima il·lusió compartir amb vosaltres una notícia en què portava molt de temps treballant perquè succeís. He iniciat una nova etapa professional emprenent a MindandBody.es, un nou gabinet de comunicació especialitzat en el sector de les teràpies naturals i la salut integral. Després de més de set anys treballant per a una gran empresa, he optat per tenir un tipus de vida més coherent amb la vida que desitjo viure, per estar més a prop de la meva família, per comunicar sobre uns temes encara avui molt desconeguts per bona part de la població i per dur a terme una professió que sento que pot ser útil per a moltes persones. En definitiva, he triat divulgar i prestigiar les teràpies naturals i la salut integral.

Els serveis de MindandBody.es van adreçats a grans centres de teràpies naturals, grans instituts de psicologia, balnearis, laboratoris homeopàtics, laboratoris de plantes medicinals i productes naturals, empreses de dietètica i nutrició, d’alimentació ecològica, associacions professionals, editorials especialitzades, etc.

Albert Rossell, director de Mind and Body

Albert Rossell, director de MindandBody.es

D’una banda, des de MindandBody.es, fem que les empreses del sector siguin notícia. Gran part de la informació sobre teràpies i salut natural es transmet per Internet. Volem fer un salt qualitatiu i que aquesta informació també aparegui en els mitjans de comunicació. Cada vegada hi ha més empreses en el sector de les teràpies i la salut natural i cada vegada hi ha més mitjans de comunicació, seccions i periodistes disposats a informar sobre aquests temes. El nostre objectiu és ser el punt de trobada entre uns i altres.

Des de MindandBody.es, d’altra banda, creem estratègies de comunicació per a xarxes socials (Facebook, Twitter, YouTube, etc.) La comunicació 2.0 obre moltes possibilitats perquè les empreses interactuïn amb els clients. Molts petits negocis ja se n’han adonat, però encara hi ha empreses que no han apostat per una gestió professional de la comunicació 2.0. No s’ho han pres seriosament perquè els seus competidors tampoc són a les xarxes socials. No és una qüestió de si els competidors hi són o no. Els que sí que hi són, són els clients!

Per oferir aquests serveis, MindandBody.es compta amb un equip format per Marc Mañé, estratega i gestor de xarxes socials i apassionat de la comunicació 2.0; Conxita Parra, periodista especialitzada en creixement personal i salut natural, col·laboradora en les revistes Mente Sana i Dietètica i Salut, i directora del bloc Colors; i Enrique Sanjuan, creador de blocs corporatius, podcasts i vídeos i coneixedor de les tendències en xarxes socials, a més de formador i conferenciant. Tots ells estan dirigits per mi mateix, Albert Rossell. Sóc periodista i m’he dedicat a la comunicació d’empreses i organitzacions des de 1999.

Fa gairebé dos anys que vaig començar a escriure en aquest bloc personal per recomanar alguns dels bons llibres que havia llegit, per compartir alguns coneixements apresos als seminaris i conferències a què havia assistit, per escriure sobre les experiències positives que havia tingut amb les teràpies naturals, per seguir investigant i per experimentar amb la comunicació 2.0 i les xarxes socials. En tot aquest temps, el bloc m’ha obert moltes portes i m’ha permès conèixer i entrevistar destacats professionals del sector. També m’ha facilitat conversar, interactuar i intercanviar impressions amb els lectors del bloc i usuaris de teràpies naturals. Tot aquest treball ha anat encaminat a la creació de MindandBody.es A tots vosaltres us dono les gràcies per la vostra ajuda i les vostres aportacions. Des d’aquí continuaré oferint continguts que espero que segueixin sent del vostre interès.

Share:
 • Print
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Google Buzz
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • Meneame
 • Posterous
 • email
Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris

Deixa un comentari

By Bitscuits